Azam's FotoPage

By: Azam Razi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 13-Feb-2007 03:33 Email | Share | | Bookmark
Candid di Majlis Perkahwinan Jamilah & Nazri

Control cun ker tu hehehe...


Sunday, 11-Feb-2007 06:22 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN ADAM & LINDA

 
penantian...
sejuk jer tangan tok imam ni...
View all 34 photos...
ni first time aku masukkan gambar2 wedding aku kat dalam fotopages ni, kalau ada silap ker apa ker aku harap korang tolong tunjukkan k...

ni gambar aku amik masa wedding aku punya lecturer kat Cosmopoint, dia ni lecturer Graphic Design aku...aku mula2 takut gak nak amik gambar ni maklum la lecturer sendiri, tak jadikan mampus aku kena...tp nasib baik aku ni 2nd photographer hehehe...so aku amik ikut suka ati aku la....


Wednesday, 3-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net